Select Page

Ett komplett team av nyckel kompetenser.  

 Erik Florenova

Hur det blev som det blev...

2016 flyttade Dr Melissa Florenova och Erik Florenova tillbaka hem till Sverige från Schweiz. Anledningen  – en företagside som växt sig stark genom ett personligt behov av en produkt som ännu inte fanns att tillgå. Det var startskottet för Florebit AB.

Med samlat humankapital mellan Melissa, civilingenjör i bioteknologi (KTH), en Ph.D inom immunologi (KI) samt en EMBA (SSE). Kombinerades Eriks långa arbetslivserfarenhet inom marknadsföring och kreativ media till en unik produktidé. En vilja att finansiera bolaget och produktutvecklingen själva är incitamentet till konsultverksamheten, där Melissa och Erik tillhandahåller tjänster inom deras respektive expertis.  Uppdragen har sedan start blivit både fler och större.

Därav tillskottet superlativs Amanda Lövström – Ett topp jurist med spektakulär arbetslivserfarenhet,  ett extremt know-how och ett briljant strategiskt tänkande. Hennes tunga uppdrag inom tech och  legal CEO på multinationella bolag gör vår tjänsteportfolio kompeltt.     

Tillsammans utgör dessa tre individer samt vid behov ett noga utvalt nätverk ett team av lojalitet, trygghet och värdeskapande.