Select Page

Ett komplett team av nyckel kompetenser.  

 Erik Florenova

2016 flyttade Dr Melissa Florenova och Erik Florenova tillbaka hem till Sverige från Schweiz. Anledningen  – en företagside som växt sig stark genom ett personligt behov av en produkt som ännu inte fanns på marknaden. Det var startskottet för Florebit AB.

Med samlat humankapital mellan Melissas, civilingenjör i bioteknologi (KTH), en Ph.D inom immunologi (KI) samt en EMBA (SSE). Kombinerades Eriks långa arbetslivserfarenhet inom marknadsföring, kreativ media och projektledning till en unik produktidé. Viljan att finansiera bolaget och produktutvecklingen själva är incitamentet till konsultverksamheten, där Melissa och Erik tillhandahåller tjänster inom deras respektive expertis.  Uppdragen har sedan start blivit både fler och större.

Därav tillskottet superlativs Amanda Lövström – Ett topp jurist med spektakulär erfarenhet,  ett extremt “know-how” och ett briljant strategiskt tänkande. Hennes tunga uppdrag inom tech och legal CEO på multinationella bolag gjorde tjänsteportfolion kompeltt.

Tillsammans utgör dessa tre individer och vid behov ett noga utvalt nätverk grunden av lojalitet, trygghet och värdeskapande.